[Actie vereist] Privacybeleid Witvisforum.be

Technische vragen en tips en trucks over het forum en de chatbox.
Forumregels
Hou steeds rekening met de Forumregels en pas ze ook toe!
Gebruikersavatar
dlv
Beheerder
Beheerder
Berichten: 3860
Lid geworden op: 25 dec 2003, 08:53
Woonplaats: Sint-Katelijne-Waver
Favoriet water: Vijver
Favoriete discipline: Witvissen
Favoriete vis: Brasem
Groep: Beheerders
Dierenriem:
Leeftijd: 61

[Actie vereist] Privacybeleid Witvisforum.be

Ongelezen bericht door dlv »

Om aan de Algemene verordening van de gegevensbescherming - 2018 (GDPR) te voldoen is vanaf vandaag het Privacybeleid van Witvisforum.be aangepast.
Wat betekent dit concreet?
1) Geregistreerde leden, die het Privacybeleid nog niet geaccepteerd hebben, zullen bovenaan elke pagina van het Forum een mededeling te zien krijgen over ons Privacybeleid.
Afbeelding
Je hebt 3 mogelijkheden:
- Je klikt op de knop "Privacybeleid accepteren” en je kan het Forum volledig gebruiken zoals voordien (aanbevolen).
- Je klikt op geen van beide knoppen. Je kan de berichten van het Forum nog lezen, maar je kan zelf geen berichten meer plaatsen. Bij je volgend bezoek krijg je de mededeling bovenaan elke pagina van het Forum opnieuw te zien, en dit tot dat je het Privacybeleid hebt geaccepteerd.
- Je klikt op de knop “Privacybeleid weigeren”. Je wordt automatisch uitgelogd van het Forum. Bij je volgend bezoek krijg je de mededeling bovenaan elke pagina van het Forum opnieuw te zien, en dit tot dat je het Privacybeleid hebt geaccepteerd.
Kort samengevat voor reeds geregistreerde leden: Je dient het Privacybeleid éénmalig te accepteren om alle functies van het Forum te blijven gebruiken zoals voordien. Zolang je het Privacybeleid niet accepteert kan je bv. geen berichten meer plaatsen :!:
2) Toekomstige leden zullen tijdens het registratieproces de keuze kunnen maken of zei het Privacybeleid accepteren of weigeren.
Kort samengevat voor toekomstige leden: Bij acceptatie (aanbevolen) gaat hun registratie gewoon door, bij weigering gaat de registratie niet door.
Indien nog bijkomende vragen stel ze in deze topic :wink:
Beheerder www.witvisforum.be

Witvisforum.be : Mededeling i.v.m. de Forumregels