Gisteren voor het eerst castermaden gekocht en ik probeer nu zelf casters te maken. Ik heb ze in een emmer met polenta gezet en licht bevochtigd. na 2 dagen komen er nu stilaan "vuile, zwarte maden" tevoorschijn. Is dat normaal, of zouden dat allemaal direct goudbruine casters moeten worden? Er zitten ook sommige goudbruine tussen, maar die zijn dan weer plat en verschrompeld. (worden die misschien dikker na nog een paar dagen wachten?) ze staan in een schuurtje, dus qua temperatuur zit dat wel goed denk ik 30°C nu met dit weer. Ik heb al gehoord van er zagemeel ipv polenta bij te kappen. Wat zijn jullie bevindingen (vooral van die vuile, zwarte maden)?
Dank u.
Welkom op Het Forum
Van harte welkom op Witvisforum.be. Op dit forum kan je terecht met al uw hengelsportvragen.
Om alles netjes en overzichtelijk te houden gelden hier ook Forumregels. Lees de regels aandachtig en pas ze ook toe aub!
Wij wensen u veel plezier met het forum.
Het Witvisforum Team
Van harte welkom op Witvisforum.be. Op dit forum kan je terecht met al uw hengelsportvragen.
Om alles netjes en overzichtelijk te houden gelden hier ook Forumregels. Lees de regels aandachtig en pas ze ook toe aub!
Wij wensen u veel plezier met het forum.
Het Witvisforum Team
Casters
Forumregels
Hou steeds rekening met de Forumregels en pas ze ook toe!
Hou steeds rekening met de Forumregels en pas ze ook toe!
Dit onderwerp heeft 318 reacties
U moet geregistreerd en aangemeld zijn om de reacties in dit onderwerp te kunnen lezen.
Registreer Aanmelden