Casters

Alles over aas en lokvoer perikelen mbt het vissen met de vaste hengel.
Forumregels
Hou steeds rekening met de Forumregels en pas ze ook toe!
Gebruikersavatar
Johan D
Vip
Vip
Berichten: 862
Lid geworden op: 27 apr 2005, 12:38
Woonplaats: Kortenberg
Favoriet water: Vijver
Favoriete discipline: Witvissen
Favoriete vis: Brasem
Lid van: Ons genoegen Muizen
Groep: Vips
Dierenriem:
Leeftijd: 47

Casters

Ongelezen bericht door Johan D »

Gisteren voor het eerst castermaden gekocht en ik probeer nu zelf casters te maken. Ik heb ze in een emmer met polenta gezet en licht bevochtigd. na 2 dagen komen er nu stilaan "vuile, zwarte maden" tevoorschijn. Is dat normaal, of zouden dat allemaal direct goudbruine casters moeten worden? Er zitten ook sommige goudbruine tussen, maar die zijn dan weer plat en verschrompeld. (worden die misschien dikker na nog een paar dagen wachten?) ze staan in een schuurtje, dus qua temperatuur zit dat wel goed denk ik 30°C nu met dit weer. Ik heb al gehoord van er zagemeel ipv polenta bij te kappen. Wat zijn jullie bevindingen (vooral van die vuile, zwarte maden)?
Dank u.

Dit onderwerp heeft 317 reacties

U moet geregistreerd en aangemeld zijn om de reacties in dit onderwerp te kunnen lezen.


Registreer Afmelden
 
Witvisforum.be : Mededeling i.v.m. de Forumregels